Hallo en welkom bij Atelier Geluk!

Een plek waar je ondersteuning vindt om zelf een stukje geluk te creëren. Geluk vanuit zelfzorg, zelfliefde en in je kracht staan.

Om heel concreet beter voor jezelf te kunnen zorgen, sterker door het leven te gaan, een stukje zachtheid in je systeem brengen, jezelf graag te zien om wie je bent en om te gaan met de stress en verwachtingen in de wereld van vandaag.

Dat kan door gebruik te maken van de zelfhelende kracht van je lichaam en geest met behulp van bloesemremedies, aromatherapie, aurasprays, kamersprays, essentiële olie, kaarsen,…  Kies het pakketje uit op basis van je gevoel en intuïtie of maak gebruik van uitgebreid online psychologisch advies om je op weg te helpen.

Of creëer letterlijk een stuk geluk aan de hand van prachtige handwerkpakketten voor meditatief handwerk. Breng rust in hoofd en lichaam op de cadans van creatie en maak tegelijkertijd een ongelooflijk mooi accessoire dat je voor altijd kan koesteren.

Heel veel plezier met het ontdekken van de producten en jouw eigen persoonlijke weg naar geluk!!!

 

De geluksvanger is het symbool van Atelier Geluk. Naar analogie met de dromenvanger is het een soort onzichtbaar net waarin jij je eigen geluk kan vinden en vasthouden. Daarvoor stel je jezelf de vraag: wat maakt mij nu echt gelukkig?

De krullen en bloemen die het net van de geluksvanger vormen symboliseren jouw creatieve geest en de puurheid van de natuur rondom jou, die jou beiden op weg zullen helpen op jouw pad van geluk.

De mandala in het centrum betekent 'magische cirkel', er is geen begin en geen einde. Je persoonlijke weg blijft steeds doorlopen. Je groeit dichter en dichter naar je innerlijke zelf toe, ontdekt de kern van jouw geluk, ontdekt wie je wilt zijn en welk leven je wilt leiden.

De gouden kleur symboliseert de kracgtige positieve energie die geluk weergeeft. Je maakt je eigen energieveld sterker door op een positieve manier in het leven te staan. Je draagt bij aan je eigen gelukkiger leven en maakt tegelijkertijd de wereld mooier voor de mensen rondom jou. Door jezelf te omhullen met een positieve gouden gloed van geluk.

Met Atelier Geluk, creëer je zelf een stuk geluk...

 

Ik ben Marijke Lens, oprichter van Atelier Geluk, trotse mama van drie prachtige kinderen en gelukkig samen met mijn lieve man. Verder zou ik mezelf omschrijven als een gevoelige ziel en ben ik werkzaam als psycholoog en hypnotherapeut.

Mijn liefde voor handwerk en mijn zoektocht naar manieren om mensen psychische ondersteuning te kunnen bieden werden in 2021 samengebracht in Atelier Geluk. Een echte winkel waar je kan komen invoelen en een webshop zodat er een breed platform voor zelfzorg wordt gecreëerd.

© 2021 - 2024 Atelier Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel