Verzenden

We doen ons uiterste best om alle gelukspakketjes binnen 3 werkdagen naar jou te verzenden. 

Uitzonderlijk kan er omwille van grote drukte of problemen met de toelevering van de leverancier enkele dagen vertraging op zitten. Indien de vertraging te lang aanhoudt (langer dan een week) wordt je hierover gecontacteerd.

In principe worden pakketjes geleverd door Post NL of B-Post, 1 tot 2 werkdagen nadat deze door ons worden verzonden. Bij uitzonderlijke drukte of vertragingen bij het postbedrijf zou dit langer kunnen duren.

Jouw aandeel in de verzendkosten bedraagt 7.95€ voor België en 8.95€ voor Nederland.

Bij bestellingen vanaf 150€ is verzending gratis!

 

Retourneren

Een product terugsturen kan binnen 14 dagen na ontvangst. De herroepingsprocedure voor een dienst is aan bijkomende voorwaarden onderworpen.  De volledige herroepingstekst vind je op deze pagina.

Wil je retourneren, vul dan dit retourformulier in en stuur het naar info@ateliergeluk.com.

Opgelet: de kosten van het terugsturen naar België dien je zelf te betalen.

Tip: stuur veilig terug in de beschermende verpakking, zodat je product onbeschadigd kan terug keren.

 

Garantie
Wij geven om onze geluksproducten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@ateliergeluk.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2021 - 2024 Atelier Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel