Reviews

"Wat een heerlijke winkel. Ik kan er uren blijven zitten en voelen en testen. Ik zou elke week willen terug komen."

 

"Ik werd doorverwezen door mijn therapeut omdat ik mee hulp nodig heb bij het verdriet waar ik al jaren mee worstel. Ik ben blij dat ik hier juist advies gekregen heb om olie en sprays te combineren die mij echt kunnen helpen."

 

"Favoriete lippenbalsem ooit van Bee Bella, en ook nog eens goed voor de bijtjes."

 

"Ik bestelde online, met hulp van de categorieën op klacht, en ik ben zeer tevreden over het pakketje. Snelle verzending, veel extra's in de doos. Meer gekregen dan beloofd werd. Hier ga ik zeker nog bestellen."

 

"Zalig om wol te kunnen kopen in de buurt, met tips en hulp om een nieuw project te starten."

 

"Ik wou je nog eens bedanken! Ik slaap sinds enkele dagen supergoed! Ik droom wel enorm. Ervoor was ik voor de wekker wakker, nu moet ik hem echt afduwen. Geen idee hoe, maar superblij dat het werkt. De kids zijn ook heel enthousiast over hun geurtje en steen."

 

"Na enkele dagen de bloesemremedie 'Transformation' te hebben gebruikt kreeg ik beelden door in mijn dromen van zaken uit mijn verleden waar ik me niet meer bewust van was, maar die mij duidelijk nog hinderen om mijn leven in eigen handen te nemen. Nu ik mij ervan bewust ben kan ik hier in therapie verder aan werken.'

 

"Al na één avond ontspannen met de Zephorium essentiële olie Amethyst kwam ik tot rust. Een druppel van de Lapis Lazuli op mijn hoofdkussen en ik heb zalig geslapen."

 

"Bedankt voor je persoonlijke advies. Je kijkt echt naar wat ik nodig heb en wilt oprecht helpen."

 

"Ik zat altijd vast in mijn hoofd, je zei me dat ik niet gegrond was. Eigenlijk had ik daar nog nooit van gehoord. Je bedoelde dat ik mijn lichaam niet voelde. Ik kon alleen maar piekeren, niet meer voelen. Door het gebruik van de Zephorium Ruby olieroller en auraspray doorheen de dag en tijdens mijn oefeningen, ben ik mij meer en meer bewust geworden van mijn lichaam."

 

"Het was al van mijn kindertijd geleden dat ik nog gehaakt had. Bij het zien van die klerige bollen heb ik het terug opgenomen en nu heb ik een volledig babydeken klaar voor mijn petekindje. Hier ben ik zo blij mee, bedankt!"

 

"De kaart van de wolf trok onmiddellijk mijn aandacht. Ik heb hem toen gekozen en pas daarna de tekst gelezen. De kaart staat nog altijd op mijn bureau, alsof de wolf mij echt kracht geeft om mijn doelen te bereiken."

 

"Na mijn bevalling kreeg ik de Yogandha Balance cadeau. Het leek bijna of ik eraan veslaafd was. Ik rolde hem over mijn polsen en in mijn nek en voelde het ontladend gevoel onmiddellijk doorheen mijn hele lichaalm trekken. Ik zou durven zeggen dat ik verslaafd was aan deze roller, die heeft mij echt door mijn kraampeiode geholpen."

 

"Elke keer ik bij jou binnenkom heb ik even tijd nodig om alle prachtige kleuren van de garens in mij op te nemen. Ik kan er niet uit kiezen. Zo blij dat er terug een winkel is waar we wol kunnen voelen en zien, zalig!"

 

© 2021 - 2024 Atelier Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel