Atelier Geluk gaat een laagje dieper

Toen ik vorige week (in februari 2023) een paar dagen op bezinning ging was ik op zoek naar rust. Durven anders te kijken naar de manier waarop ik in het leven sta en Atelier Geluk en ik samen veranderen, zachter kunnen worden.

Daarnaast wilde ik ook het antwoord op de vraag vinden 'Hoe ga ik professioneel verder?'

 • Ik wil blijven therapie geven, dat is werken maar tegelijkertijd krijg ik er energie van. Een gevoel een nuttige meerwaarde te kunnen leveren aan het leven van anderen. Zingeving
 • Ondanks dat ik mij de afgelopen jaren heb gespecialiseerd in hypnotherapie voel ik dat ik mij in gesprekstherapie ook terug comfortabel voel. Omdat ikzelf beter kan invoelen op hetgeen iemand bedoelt en er zowel op psychisch niveau alsook op energetisch niveau kan op inspelen.
 • Atelier Geluk was bedoeld om op een brede manier ondersteuning te kunnen bieden. Dat klopt nog altijd, ondersteuning bieden in een wereld die uitdagiend is. Maar ik merk dat dat 'breed' stuk niet helemaal stroomt. Daarom durf ik kijken naar wat er dan anders kan, zowel naar het assortiment als naar mijn klanten toe.
  • Het assortiment moet dieper gaan, meer gefocust en dus minder breed. Ik ben bezig met aanvoelen welke producten kunnen blijven, wat past er echt in die pure zelfzorg en ondersteuning van mentale gezondheid?
  • Dat betekent dat er een aantal zaken uit het assortiment gaan. Op de Sales pagina kan je dus heel veel ondersteuning met korting terug vinden die niet meer bijbesteld worden. Bepaalde merken of producten of zelfs geuren die niet helemaal gestroomlijnd zijn met het concept van Atelier Geluk gaan er helaas uit.
  • Ook naar de klanten waar ik mij op wil richten moet meer diepte komen. Ik wil niet zomaar naar iedereen toe spreken. Ik wil de mensen aantrekken die voelen op een dieper niveau, die de energie van de wereld aanvoelen, positief open staan om voor zichzelf te zorgen.
  • Mensen die hun eigen geluk en dat van hun dierbaren willen vergroten, op een energetische en pure manier. Zonder oordelen, maar vanuit oprecht voelen.
  • Gevoelige zielen die het soms moeilijk hebben met de zware energie van de wereld of de maatschappij waarin wij leven. Die durven verder kijken, hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan die nieuwe wereld, met zachtheid en liefde.
 • Groepssessies aanbieden op termijn, daar droom ik al heel lang van. Sessies in creatieve therapie, in gronden en aarden en rust in hoofd en lichaam. Een chakrameerdaagse uitwerken waarbij we op alle energiesystemen van het lichaam gaan werken. Om in de diepte te kunnen gaan, en niet gewoon maar oppervlakkige symptomen aanpakken.
 • Het stroomt niet meer op de plek thuis waar ik vroeger groepssessies gaf. Mijn gezin verdient hier ook zijn rust en ik kan het niet maken om hen telkens te betrekken in mijn energie en dat van de mensen die ik begeleid.
 • Daarom stel ik mij open voor een nieuwe ruimte buitenshuis, een mooie kamer waar ik groepen kan ontvangen, met licht en plaats en liefst temidden de natuur. Ik stel mijn vraag aan het universum en reken erop dat die ten gepaste tijde wordt beantwoord.
 • Een andere levensdroom is het oprichten van 'De Wolpsycholoog'. Het zal een apart bedrijf worden, een zusje voor Atelier Geluk, met ruimte voor mijn creativiteit en handwerk. Een plek van garens en patronen en genieten van de rust die creëren kan geven.
 • Ongetwijfeld zulllen de aromatherapie van Atelier Geluk en de creativiteit van De Wolpsycholoog hand in hand gaan en zijn deze zusjes de beste vriendinnen.
 • En last but not least: het belangrijkste van al is mijn gezin. Mijn gevoelige zielen hebben mij nodig, gaan zelf ook door een heel aantal processen en ik wil er voor hen zijn. Dus ondanks mijn ambitie om de wereld een heel stuk mooier te maken zal ik er in de eerste plaats altijd voor hen zijn, onvoorwaardelijk en altijd.

 

Wauw, ik heb mijn gevoel helemaal kunnen uitschrijven. Dat doet deugd en geeft mij overzicht in waar ik naartoe wil. Om focus te behouden en geen 100 dingen tegelijk te doen. Het komende jaar zal alles wat ik doe enkel in het teken staan van de dingen die ik hier heel duidelijk heb gezien en gevoeld.

Dit relaas wordt als blog gedeeld, zodat zowel ik als jullie het later nog kunnen herlezen. En zodat ik ook nog nieuwe inzichten kan toevoegen. Want dat aanvoelen blijft een oneindig proces.

Bedankt alvast om even mee te gaan in mijn gevoel en verhaal.

Ik ben erg benieuwd wat je bij deze woorden voelt, of je aavoelt wat ik bedoel en waar ik naartoe wil. Of je er zelf ideeën of inspiratie van krijgt en mij er misschien iets over wilt vertellen. Heel graag dan, stuur gerust een mailtje naar marijke.lens@gmail.com.

Gelukkige groetjes

 

© 2021 - 2024 Atelier Geluk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel